+31622666092
info@YourNextEvent.nl

Archery tag Noordwijk strand

Sportieve activiteiten op locatie

Archery tag Noordwijk strand

Wat gaan we dit jaar weer doen met het groepsuitje?! STOP met zoeken! Op onze vaste locatie speel je Archery tag op het strand van Noordwijk tegen al je collega’s! Archery tag in Noordwijk is natuurlijk het gaafst in de duinen! Na ontvangst bij de strandtent maken de deelnemers zich op voor de ultieme battle. Archery tag kan geboekt worden vanaf 8 personen maar is ook heel gaaf met grote groepen of in een doordraai arrangement met andere activiteiten. Blijf jij voorzichtig achter de bunkers zitten of ren je als een ware RAMBO door het veld om de tegenstanders weg te spelen? In overleg mogen de winnaar van het Archery tag potje allemaal 1 pijl schieten op het verliezende team om zo de spanning extra op te bouwen! 

“Archery tag speelt u in de duinen op onze vaste locatie” Vraag ook naar de horeca mogelijkheden!

 info aanvragen 

  Archery tag Noordwijk ‘het spel’

  Wat is Archery tag nu eigenlijk? Hieronder een gaaf filmpje ter introductie! We starten met een boogschietoefening op de speciale targets en vervolgens krijgen alle deelnemers een masker en een boog. Archery tag wordt gespeeld met zogenaamde LARP pijlen, deze pijlen zijn voorzien van een Foam top waardoor het geen pijn doet. 

  Je begint met twee gelijke teams en telkens als een teamlid geraakt is moet deze het strijdtoneel verlaten. De targets in het midden staan er om deze teamgenoten weer terug te winnen! Het teams dat als eerste alle spelers van de tegenstander heeft geraakt is de winnaar! Bij de vrijgezellenfeesten schieten we altijd even op de rug van het verliezende team en start de schietoefening natuurlijk op de vrijgezel!

  Archery tag bedrijfsuitje Noordwijk

  Your Next Event is de specialist is spectaculaire bedrijfsuitjes op locatie! Naast onze vaste locaties verzorgen wij uw event op een locatie naar keuze.

  Voorbeeldprogramma Archery tag 
  12:00-12:30 Ontvangt koffie/thee
  13:00-13:15 Schietoefening targets
  13:15-14:00 Team death match

  14:00-14:15 Free for All

  *optioneel:

  Lunch/BBQ/Borrel

  Aanvullende activiteiten voor een heel programma van 2-3 uur!

   

  Personeelsuitje op het strand van Noordwijk
  Wat een beleving! Archery tag in Noordwijk. Met 40 personen deden wij een archery tag toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
  Archery tag schooluitje op het strand sportdag
  Michel ten kate
  Shell
  Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt in combinatie met Archery tag en Bubbelbal als sportdag op het strand. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
  Kate Nijenhuis
  Sportcoordinator
  Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
  Cesar de Haan
  Accenture

  Archery tag 10-20 pax

  Locatie Noordwijk
  24
  50
  per persoon
  • Unieke strandlocatie
  • Arrangement mogelijk
  • Volledig verzorgd

  Archery tag 20+ pax

  Locatie Noordwijk
  20
  00
  per persoon
  • Unieke strandlocatie
  • Arrangement mogelijk
  • Volledig verzorgd

  Archery tag + Bubbelbal + BBQ

  Locatie Noordwijk
  59
  50
  per persoon
  • Unieke strandlocatie
  • Arrangement
  • Volledig verzorgd

  Archery tag huren Noordwijk

  Naast de volledig verzorgde arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk om Archery tag sets te huren of om ons op een eigen locatie naar keuze te boeken! Zelf een veldje, indoor locatie, archery tag op school in Noordwijk of iets anders in gedachten?! Vraag via het contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het huren van archery tag op een eigen locatie in Noordwijk of de rest van het land!