+31622666092
info@YourNextEvent.nl

Elektrische step Leiden

Sportieve activiteiten op locatie

Elektrische step huren Leiden 

Het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of het familie uitje staat weer voor de deur! Wat gaat het deze keer worden?! Een elektrische step huren in Leiden is de gaafste manier om de prachtige binnenstad van Leiden te ontdekken! Huur een elektrische step voor een steptour en stippel je eigen route uit. Vertrek vanaf onze opslag! Kiest u voor een route richting het strand van Noordwijk, Katwijk, Scheveningen of Noordwijkerhout, een stadscentrum? Wij maken gebruik van de Rolls Royce onder de steppen! De Kickbike Fat Max e-step waarmee we met tot wel 25 kilometer per uur, uren lang rond kunnen steppen op locatie! Op onze thuisbasis in Leiden stapt u op de elektrische step bij onze loods iets buiten het centrum. Huur een step in Leiden voor 1-5 uur met je partner, sportteam, een vrijgezellenfeest of tijdens de vergaderbreak met je collega’s! Een e-step huren in Leiden met groepen tot 20 personen tegelijk en het is natuurlijk ook mogelijk om een programma op maat te maken met verschillende activiteiten zoals

 

 info aanvragen 

Elektrische e step huren in leiden

Steptour Leiden centrum

Verken Leiden met deze sportieve step in een razend tempo! U bent binnen no-time de stad weer uit om de prachtige omgeving te verkennen. Het is ook mogelijk om de step activiteit te combineren met een van onze andere activiteiten in een arrangement! 
 
Elektrische e step huren in leiden

Kickbike Fatmax E-step huren

De kickbike fatmax elektrische step bezorgen wij ook op iedere gewenste locatie in Nederland voor groepsuitjes! Vooral de bollenstreek en de Veluwe zijn populair. Let op de bezorgservice is pas mogelijk vanaf 6 personen en een minimum van €300,-.