+31622666092
info@youreventteam.nl

Photo Booth huren

Sportieve activiteiten op locatie

Photo booth huren

Het bedrijfsuitje staat weer voor de deur! Naast een gave BBQ, borrel en natuurlijk verschillende activiteiten is een blijvende herinnering natuurlijk onmisbaar. Een Photo Booth is daarom altijd de perfecte toevoeging! Uiteraard hebben wij de keuze uit verschillende photo booth met- en zonder printer! Gaat u voor een simpele Photo Booth waarbij alle foto’s op uw eigen account opgeslagen worden of misschien wel voor onze ultieme Photo mirror photobooth?! Kies je eigen gave achtergrond (maatwerk mogelijk!) en zelfs het frame op de foto’s kan helemaal naar wens ingericht worden en zelfs voorzien van een bedrijfslogo!

De photo booth is een attractie op zichzelf! 

 info over uw photo booth aanvragen 

  Photo booth tijdens de bruiloft

  De laatste jaren is de photo booth niet meer weg te denken van een bruiloft! Creëer je eigen #hashtag  en deel alle foto’s van je bruiloft!

  Lasergamen voor bedrijven

  Your Next Event is de specialist is spectaculaire bedrijfsuitjes op locatie! Naast onze vaste locaties verzorgen wij uw event op een locatie naar keuze. Alleen een activiteit of gaat u voor een volledig verzorgd beachevent in Noordwijk, Scheveningen of Hoek van Holland?

  De meest geboekte steden zijn natuurlijk Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Maastricht, Alkmaar en Leiden! Lasergamen voor bedrijven kan dus overal!

  Outdoor lasergamen op locatie

  Lasergamen in het bos, lasergamen in de duinen of lasergamen op uw sportvereniging? Alles is mogelijk. De begeleiders zijn ruim van tevoren aanwezig om de locatie te checken en leuk aan te kleden De ruimte moet minimaal zo groot als een gymzaal zijn (22*11 meter) maar hoe groter hoe gaver natuurlijk! Naast de team daadmatch spelen wij Free for All & natuurlijk FORNITE met de liefhebbers. Daag je collega’s en vrienden uit! Wij verzorgen ook schoolsportdagen en klassenuitjes. 

  Lasergamen in de supermarkt

  Wij zijn met LasergamenOutdoor.nl de hoofdleverancier en trotse partner voor lasergamen in de Albert Heijn! Wist je dat lasergamen in de supermarkt het meest geboekte personeelsuitje voor winkelpersoneel is?! We maken er een gaaf toernooitje van van gemiddeld 20-40 laserwapens in het filiaal! Uiteraard sluiten we af met een spannende finale! Durf jij het aan?! Vraag direct naar de mogelijkheden bij jullie in de winkel. Lasergamen in de Jumbo, Hoogvliet, Dirk, COOP of plus? Wij maken er een onvergetelijke ervaring van. 

  Advies qua aantallen in 2 uur:

  • 14-28 personen: 14 laserwapens
  • 20-50 personne: 20 laserwapens
  • 50-80 personen: 30 laserwapens
  • 80-160 personen: 40 laserwapens + een extra uurtje bij 120
  *Vraag vooral om tips!
  Lasergamen in de winkel supermarkt
  Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
  Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
  Mart de Jong
  Booking.com
  Wij hebben het lasergamen op locatie geboekt als uitje op school. Lichten uit en schieten maar! Iedereen was enthousiast. Tot volgend jaar!
  Kate Nijenhuis
  Sportcoordinator
  Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
  Cesar de Haan
  Accenture