+31622666092
info@youreventteam.nl

Suppen in Leiden

Sportieve activiteiten op locatie

Suppen in Leiden

Suppen in Leiden door de grachten, even lekker geen telefoon en puur ontspannen met je teamgenoten, vriendinnen of collega’s! Een sup huren in Leiden doe je vanaf onze vaste locatie met een kleedkamer waar je ook je spullen achter kunt laten tijdens het suppen! Tijdens het suppen zie je de prachtige binnenstad van Leiden eens van de andere kant. Sup staat voor ‘Stand Up Paddling’ in is al jaren enorm populair als bedrijfsuitje, teamuitje of om lekker zelf te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een sup te huren en lekker alleen of met een groep in je eigen tempo de stad te verkennen en hier en daar te stoppen voor een lekker kopje koffie! Een supboard huren in Leiden is mogelijk vanaf 1 uur maar kan ook voor een hele dag of zelfs meerdere dagen! 

Lukt het jou om te blijven staan? Sup verhuur op locatie: vul het contactformulier in!

WHATSUPP naar: 06-22666092 voor last minute reserveringen op de dag zelf. 

SUPERDEAL: Alleen deze week ivm het mooie nazomer weer: €20,- 2 uur suppen vanaf 1 persoon en 3 uur suppen €27,- Reserveer snel je tijdslot

 info aanvragen 

  Wat is suppen op locatie?

  Suppen is een vorm van surfen waarbij men op het SUPboard staat en zich voortbeweegt met behulp van een paddel. Door oorsprong van het suppen ligt in Hawaï. De Hawaï gebruikten een surfboard met een paddle om op deze manier de leerlingen in te kunnen halen voor het geven van instructies. Suppen is inmiddels niet meer weg te denken en er zijn zelfs sup-wedstrijden! Suppen is makkelijker voor beginners dan surfen. En een groot voordeel is dat er voor Suppen geen wind nodig is. Dit wil zeggen dat je altijd en overal kunt suppen en er op deze manier een leuke suptour van kunt maken. 

  De laatste jaren is suppen in de binnenstad razend populair! Nu kun je,  je eigen vertrouwde stad eens vanaf het water bekijken tijdens het suppen door de grachten! Waar huur je een supboard voor je vakantie, een hele week of gewoon voor een dagje? 

  Bij YourNextEvent.nl is alles mogelijk voor het huren van een sup op je zelf gekozen locatie. Kom bij ons langs, haal de suptas met alle benodigdheden en zelfs de pomp op en ga lekker suppen (de tas kan zelfs mee op de fiets!) naar je gewenste sup locatie.

   

  Sup 2 uur huren

  Afhalen: Leiden
  25 per SUP
  • Sup verhuur
  • 2 uur suppen
  • Middel lange tocht

  Sup 3 uur huren

  Afhalen: Leiden
  32 per SUP
  • Eigen locatie
  • Lange tocht
  • 3 uur suppen

  Workshop suppen

  Met begeleiding
  25 per persoon
  • Vanaf 8 personen met begeleider
  • Op iedere locatie
  • Kies zelf je route
  Sup huren eigen locatie
  Suppen huren op locatie
  Suppen in Leiden op locatie huren

  Supverhuur Leiden

  Huur een supboard op aanvraag voor 1-3 uur of vraag naar de mogelijkheden om ze langer te huren. Met een groep vanaf 10 personen kunnen wij ze ook gratis op locatie bezorgen. 
   

  Suppen is er in veel verschillende soorten en maten! De populairste zijn absoluut:

  • Suppen voor ontspanning
  Na een lange stressvolle week kan suppen zorgen voor ontspanning, heerlijk alleen of met vrienden op het water ZONDER TELEFOON! Sup langs je favoriete koffietent voor een korte pauze en vervolg vervolgens je route. Suppen is ook geschikt voor lange tochten. Wanneer je moe bent kun je ook op je knieën zitten op de sup of languit in de zon gaan liggen natuurlijk!
   
  • Suppen op zee (golfsuppen)
  Op zee suppen is afhankelijk van het weer lastiger dan suppen door de grachten in de stad. In de branding heb je veel golven waardoor je goed je best moet doen om de balans te vinden. 

  Leukste tochten sup huren Leiden:

  • Suppen door het centrum van Leiden
  • Suppen op de kaag
  • Suppen bij het Valkenburgse meer
  • Zelf suppen in Leiden 

  Meest geboekt als: 
  Teamuitje Suppen Leiden
  Bedrijfsuitje suppen met collega’s 
  Suppen met vriendinnen
  Dispuutsuitje Suppen

  Sup zelf huren Leiden eigen locatie

  Meest geboekte sup locaties:

  #Leiden #Leiderdorp #Noordwijk #Katwijk #Zandvoort #Bloemendaal #Kijkduin #Oegstgeest #Haarlem #Haarlemmermeersebos #Cadzand #Zoetermeer #Strand #Lisserbroek #Naarden #Hilvarenbeek #Eersel #SintAnthonis #Oirschot #Leusden #Amersfoort #Volendam #Edam #Haaren #Laren #Alphen # Chaam #Rozendaal #Almere #Nijmegen #Zaanstad #’s-Herthogenbosch #Haarlemmermeer #Zwolle #Dordrecht #Ede #Emmen #Westland #Naaldwijk #Delft #Deventer #Helmond #Amstelveen #Rozenburg #Heerlen #Spijkernisse #Schiedam #Roosendaal #Lelystad # Leidschendam #Voorbrug #Hoorn #Vlaardingen #Gouda #Assen # Velsen #Bergenopzoom #Capelle aan den IJssel #Nieuwegein #Bergschenhoek #Hardenberg *Roermond #Gooi #Oosterhout #Hoogeveen #Heerhugowaard # Terneuzen #Pijnacker #Kampen #Rijswijk #Houten #Utrechtse heuvelrug #Ameland #Bladel #Baarn #Blaricum #Boxtel #Bunnik #Beverwijk #Bellingwolde #Buren #Culemborg #Castricum #Delft #Dalfsen #Bilt #Diemen #IJburg #Dordrecht #Elburg #Epe #Epen #Goirle #Gorinchem #Gennep #Haaksbergen #Heerlen #Huizen #Hillegom #Hellevoetsluis #Leerdam #Losser #Landsmeer #Lopik #Moerdijk #Middelburg #Medemblik #Maasdriel #Montfoort #Nieuwkoop #Noordwijk #Noordwijkerhout #Nunspeet #Oegstgeest # Oldenzaal #Oss #Pekela # Ridderkerk #Raalta #Overveen #Schiedam #Soest #Schagen #Staphorst #Tiel #Teylingen #Uitgeest #Uden #Urk #Vianen # Waalwijk #Wijk bij Duurstede #Woudrichem #Winterswijk #Zaandam #Zuidhorn #Zeewolde #Lisse #Wassenaar #Zoeterwoude #Hazerswoude #DenHaag #Amsterdam #Rotterdam #Alkmaar #Groningen #Eindhoven #Breda #Cadzand #Almelo #Scheveningen #strand #Limburg #Friesland #Zeeland #Gelderland #ZuidHolland #NoordHolland #Utrecht #Duindorp #Nederland #suppen #suppenoplocatie #suppenopzee #suphuren #suppenhuren suppen in Leiden huren