+31622666092
info@youreventteam.nl

VR lasergamen Virtual reality huren

Sportieve activiteiten op locatie

VR Lasergamen huren

Virtual reality is een flinke opmars aan het maken! Mensen denken al snel aan zombies schieten maar er is veel meer mogelijk in de wereld van VR. De populairste activiteit voor feestjes, beurzen en bedrijfsuitjes is momenteel VR lasergame huren! Zodra u de VR bril opzet waant u zich in een andere wereld. Uiteraard zorgen wij voor een veilige omgeving. Het is mogelijk om het VR Lasergamen in een kantoorruimte te doen, op school of op iedere plek naar wens. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een scherm bij te kiezen zodat de omstanders ook zien wat de deelnemer in de bril aan het doen is, dat zorgt voor hilarische taferelen. Virtual reality lasergamen is de perfecte toevoeging voor uw event! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

VR Lasergame huren op locatie 

  VR bedrijfsuitje op locatie

  Organiseert u een beurs, bedrijfsuitje, activiteit voor de vereniging of school en bent u opzoek naar iets wat voor vrijwel iedereen nieuw is? Ga dan voor het Virtual reality bedrijfsuitje. Wij adviseren u op maat, zo is het mogelijk om aan 1 kant VR Lasergamen te installeren en in een volgende stand VR stadstours, VR games of VR Racing!

  Het is mogelijk om de deelnemers vrij in te laten lopen of om met tijdsloten te werken (zeker in deze corona periode is dat een goede oplossing om toch wat gaafs te doen!). Met 1 bril kunnen 4-8 personen zich 1 uur vermaken. Uiteraard is alles naar wens mogelijk.

  Virtual reality huren

  Wilt u voor 1 of meer dagen een VR Bril met toebehoren huren? Ook dat is mogelijk. Indien gewenst bouwen wij de stand voor u op en zorgen wij dat jullie meerdere dagen met een grote groep gebruik kunnen maken van de VR brillen. U krijgt dan ook de laders meegeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om het minder uitgebreid te doen en alleen de brillen inclusief het gewenste spel te huren. Virtual reality huren is gaaf voor jong en oud. 

  Tips huren VR Brillen

  1. Het is absoluut niet nodig om 1 bril per persoon te huren. Huur 1 bril per 4-8 personen per uur. Hoe meer brillen hoe meer speeltijd. Kies dus het juiste aantal binnen uw budget!
  2. Wij kunnen meerdere spellen aanleveren. Na een ronde VR lasergamen kun je dus ook een ander spel kiezen. 
  3. Wilt u de VR bril meer dan een dag huren? Vraag dan om een offerte op maat
  4. Tijdens de Corona maatregelen is het ook heel gaaf om een VR bril te huren voor thuis met het gezin! 
  Wat een beleving! Lasergamen in ons eigen kantoorpand over 2 etages. Met 140 personen deden wij een lasergame toernooi tijdens onze bedrijfsborrel. Echt een aanrader.
  Lasergame personeelsuitje op locatie op het strand in Noordwijk
  Mart de Jong
  Booking.com
  Wij hebben op bij KPN een VR lasergame stand en een VR games stand laten bouwen. Iedereen heeft een geweldig activiteit gehad!
  Your Event Team
  Jan Huizinga
  Sportcoordinator
  Lasergame arrangement met bubble voetbal en Archery tag op het strand in Noordwijk. Eerst het sportieve deel en daarna een heerlijk BBQ en borrel aan zee!
  Cesar de Haan
  Accenture